ΕΜΠΝΕΥΣΗ ΚΑΙ ΕΝΔΥΝΑΜΩΣΗ ΓΙΑ ΜΑΘΗΤΕΣ ΛΥΚΕΙΟΥ ΣΤΟ ΙΔΡΥΜΑ ΙΑΤΡΟΒΙΟΛΟΓΙΚΩΝ ΕΡΕΥΝΩΝ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΑΘΗΝΩΝ

Οι μαθητές έγραψαν τις εντυπώσεις τους από τη συμμετοχή τους στην εκδήλωση επιστημονικής ενημέρωσης και επαγγελματικού προσανατολισμού Biosciences, 4 Νοεμβρίου 2016 στο Ίδρυμα Ιατροβιολογικών Ερευνών της Ακαδημίας Αθηνών. 

Προσκαλέσαμε 200 μαθήτριες και μαθητές Γ' Λυκείου θετικής κατεύθυνσης στο Ίδρυμα Ιατροβιολογικών Ερευνών, με σκοπό να γνωρίσουν πώς γίνεται πρωτοποριακή έρευνα, να μιλήσουν με ερευνητές, να εμπνευστούν και να διευρύνουν τους επαγγελματικούς ορίζοντές τους. 

Η εκδήλωση διοργανώθηκε στα πλαίσια του ερευνητικού προγράμματος της Ευρωπαϊκής Ένωσης FP7-NEURINOX από τους συνεργάτες Εθνικό Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών (ΕΚΠΑ) και Ίδρυμα Ιατροβιολογικών Ερευνών της Ακαδημίας Αθηνών (ΙΙΒΕΑΑ). 

Υπεύθυνη διοργάνωσης και συντονισμού ήταν η Δέσποινα Σανούδου, PhD FACMG Clbiol, επίκουρη καθηγήτρια Ιατρικής Σχολής ΕΚΠΑ και συνεργαζόμενη ερευνήτρια ΙΙΒΕΑΑ. 

Ο Θεμιστοκλής Γκιών από το Flow Athens ήταν υπεύθυνος για το σχεδιασμό, την παιδαγωγική επιμέλεια της εκδήλωσης και την υλοποίηση των βιωματικών δράσεων. 

28 ερευνητές και εκπαιδευτές συνέβαλαν στην διοργάνωση και υλοποίηση της εκδήλωσης. 

Project design:
Development:

Copyright © 2013-2014 flowathens.com. All rights reserved